Sustenabilitate și responsabilitate socială

Protecția MEDIULUI și conservarea speciilor sunt două principii directoare majore ale mărcii SUTA. Reducerea amprentei ecologice se traduce în produse cu o bază 100% naturală și accentul tot mai mare pe reciclare și reutilizare. De la originea lor, produsele SUTA au fost proiectate fără utilizarea testelor pe animale.

În reducerea amprentei ecologice

Marca portugheză Suta Spirulina Technology are ca principiu conservarea mediului, astfel încât să nu compromită resursele naturale și generațiile viitoare. Din acest motiv, de când a fost creat, brandul încearcă să contribuie la reducerea amprentei ecologice: proveniența produselor este 100% naturală.

Producția de spirulină nu poluează solurile, apa și aerul și apare în serele proprii, în circuit închis, cu reutilizarea apei. Un proces care nu compromite calitatea și siguranța produselor Suta Spirulina Technology.

Un brand fără cruzime

Brandul Suta Spirulina Technology, al cărui concept își propune să integreze frumusețea în sănătate, a fost conceput sub egida unei politici de durabilitate și cruzime.”

Puține mărci de dermocosmetice și cosmetice pot fi mândre să aibă o abordare pentru protejarea vieții animalelor. De la originea sa, utilizează ingrediente care nu sunt testate la animale.

În 2004, UE a interzis testarea pe animale a produselor cosmetice finite și în 2013 a interzis utilizarea ingredientelor, importul și vânzarea de produse cosmetice noi testate pe animale din afara UE. Ingredientul de bază al produselor SUTA, Spirulina, este natural și de laborator și testat clinic.

În reducerea amprentei ecologice

Preocuparea pentru poluarea mediului, care compromite viața animală și conservarea speciilor și a resurselor naturale, este prezentă pe tot parcursul procesului creativ al mărcii.

Dar pentru creatorul ei, Mirela Suta,se pot face mai multe. Prin urmare, treptat, marca Suta Spirulina Tehnologie a fost de pariuri pe reciclare și reutilizarea..

“Am luat acest angajament și cerem acum ajutor de la toți cei care doresc să contribuie la conservarea Planetei. Am creat o campanie de constientizare online si am recompensat bunele practici cu o reducere simbolica”, explica Mirela Suta, creatoarea si fondatoarea brandului.