Spirulina Tehnologie

NATURA în slujba ȘTIINȚEI. Spirulina ajută la întărirea sistemului imunitar, alergii, cardiovasculare și ochi sănătate, inflamatii, colesterol și promovează pierderea în greutate. Superalimentul, care este de fapt o cianobacterie, permite, de asemenea, restabilirea echilibrului pielii.

Soluții pentru orice stare a pielii

Din cercetările intense efectuate, s-a observat că cianobacteria SPIRULINA,deoarece conține diversitate de aminoacizi, vitamine, oligoelemente și minerale, satisface nevoile oricăror stări ale pielii.

Puterea spirulinei

Produsele SUTA exploatează puterea Spirulinei în universul dermocosmeticelor, combinate cu tehnologia de ultimă oră. Microalgele conțin carbohidrați, 18 aminoacizi diferiți, inclusiv aminoacizi esențiali și 10 până la 12 aminoacizi neesențiali. Check out ingredientele care alcătuiesc SUTA SPIRULINA TEHNOLOGIEproduse.

O poveste de pasiune

Visul Mirelei Suta de a crea produse de diferențiere a pielii a început devreme. În copilărie, timpii de joacă au fost petreceți în bucătărie cu fratele său amestecând ingrediente din natură pentru a produce săpunuri. Curând a descoperit că ar putea da creațiilor sale un miros mai plăcut prin amestecarea petalelor și a ierburilor aromatice. În acest laborator de acasă s-a născut pasiunea lui pentru chimie, cercetare, dermocosmetică.

Sustenabilitate și responsabilitate socială

Protecția mediului și conservarea speciilor sunt cele două principii principale care ghidează marca SUTA. Pentru a reduce amprenta ecologică, SUTA produce produse cu o bază naturală și pariază pe reciclarea și reutilizarea ambalajelor. De la originea lor, produsele SUTA au fost proiectate fără testarea pe animale.