Spirulina Tehnologie

Spirulina Tehnologie

Spirulina (Arthrospira platensis) este un microalge cu antioxidant, regenerarea și consolidarea puterii sistemului imunitar, în plus față de restabilirea echilibrului pielii. Conține o diversitate de aminoacizi, vitamine, oligoelemente, minerale și proteine. Satisface nevoile de orice state de piele.

Anti-Aging (38)

Peles Acneicas/Oleosas (10)

Peles Sensíveis (19)

Suta Suplementos (7)

Produsele noastre

-41%

Spirulina – Sem iodo 1000 mg

7,00
-49%

Sérum Anti-Aging

16,00

Termolipo

11,50

Detoxificante Natural

13,50

Angajamentul SUTA

Protecția mediului și conservarea speciilor sunt două principii directoare majore ale mărcii SUTA. Reducerea amprentei ecologice se traduce în produse cu o bază naturală și accentul tot mai mare pe reciclare și reutilizare. AFLAȚI MAI MULTE

Ultimele articole

O tehnologie Spirulina

Puterea spirulinei

NATURA în slujba ȘTIINȚEI. Spirulina ajută la întărirea sistemului imunitar, alergii, cardiovasculare și ochi de sănătate, inflamatii, colesterol și promovează pierderea în greutate, reducerea poftei de mâncare. Superalimentul, care este de fapt o cianobacterie, permite, de asemenea, restabilirea echilibrului pielii.

O poveste de pasiune

Visul Mirelei Suta de a crea produse de diferențiere a pielii a început devreme. În copilărie, timpii de joacă au fost petreceți în bucătărie cu fratele său amestecând ingrediente din natură pentru a produce săpunuri. Curând a descoperit că ar putea da creațiilor sale un miros mai plăcut prin amestecarea petalelor și a ierburilor aromatice. În acest laborator de acasă s-a născut pasiunea lui pentru chimie, cercetare, dermocosmetică.

Cuvântul clienților noștri

Beneficiile produselor Suta Spirulina Technology au fost deja dovedite de nenumărate persoane cu diferite stări ale pielii.
Check out opiniile tuturor celor care împărtășesc experiențele lor, cu accent pe marturii de bloggeri recunoscute.
Află cine sunt și ce te sfătuiesc.
Analiza cine știe și împarte pe Web.