Puterea spirulinei

Biomasa SPIRULINA este o sursă excelentă de proteine. Această cioanobacterii are un conținut vast și exclusiv de componente dietetice prețioase, fără nici o toxicitate. Acesta oferă multiple avantaje de sănătate: consolidarea sistemului imunitar, protejarea și prevenirea diferitelor boli.

Produsele SUTA exploatează puterea acestei microalge în universul dermo și nutricosmetice. Check out ingredientele care alcătuiesc gama.

Spirulina (Arthrospira platensis)

Spirulina este un ingredient revoluționar, o microalge cu proprietăți de diferențiere, atât dermatologice, cât și farmaceutice. Acesta este ingredientul inspirat care a dus la cercetarea intensa si la crearea brandului SUTA SPIRULINA TECHNOLOGY.

Un brand conceput pentru bunăstarea naturală a pielii, concretizat într-o linie de dermo și nutricosmetice, al cărui concept principal este frumusețea integrată în sănătate.

Antioxidant

Spirulina Platensis (Arthrospira platensis) este un cianobacterium albastru-verde, antioxidant excelent, regenerator și “ajutor” în consolidarea sistemului imunitar. Are acțiune antitoxică și concentrație mare de proteine.

Este ficocianina, care integrează compoziția sa, care se datorează consolidării sistemului imunitar, prin creșterea activității limfocitelor.

Regenerare

Capacitatea de regenerare a acestei microalge se datorează proteinelor care îl compun. Fiecare proteină conține 8 aminoacizi necesari pentru sănătate. Aminoacizii joacă un rol în metabolismul celular, detoxifiere, regenerare și repararea țesuturilor.

De aceea, produsele SUTA COSMETIC TECHNOLOGY repară, protejează și regenerează pielea.

PROPRIETĂȚI FIZICE

Compoziție: 100% micro-alge marine spirulina

Aspect: praf fin și uniform

Culoare: Albastru verde închis

Miros: mediu-puternic

Aroma: foarte ușoară

Densitate aparentă: 0,35 - 0,55 g/ml

VITAMINE (Cantități x 10g)

Beta caroten

14 mg

(Pro vitamina A)

23000 UI

Vitamina E (alfa-tocoferol)

1,00 mg

Vitamina B1 (tiamină)

0,35 mg

Vitamina B2 (riboflavina)

0,40 mg

Vitamina B3 (niacina)

1,40 mg

Vitamina B6 (pindoxină)

80 mcg

Vitamina B12

320 mcg

Inozitol

6,40 mg

Folalcin (Acid folic)

1 mg

Biotina

0,50 mcg

Acid pantotenic

10 mcg

Minerale

Calciu

100 mg

Meci

80 mg

Magneziu

40 mg

Fier

15 mg

Sodiu

90 mg

Potasiu

140 mg

Zinc

300 mcg

Acoperă

120 mcg

Mangan

500 mcg

Germaniu

60 mcg

Seleniu

10 mcg

ACTIVITATE ENZIMATICĂ

Superoxid dismutaza: 15000 unități

COMPOZIȚIA GENERALĂ (în 10g de spirulină)

Proteine

55-70%

Carbohidrati

15-25%

Lipide

4-7%

Minerale

7-13%

Umiditate

3-7%

Fibre

4-7%

AMINOACIZI (Cantități x 10g)

Alanin

470 mg

Arginina

430 mg

Aspártic Acid

610 mg

Cisteina

60 mg

Glutamic Acid

910 mg

Glicină

320 mg

Histidină

100 mg

Isoleucine

350 mg

Leucina

540 mg

Lizină

290 mg

Metionină

140 mg

Fenilatanină

280 mg

Proline

270 mg

Serina

320 mg

Treonină

320 mg

Triptofan

90 mg

Tirozină

300 mg

Vatina, Anul Nou

400 mg

Total aminoacizi

6,20 g

ACIZI GRAȘI ESENȚIALI

Linoleic

80 mg

Gamma-linolenic

100 mg

Pigmenţi

Phycocyanin (albastru)

1500 mg

Clorofilă (verde)

110 mg

Carotenoide (Portocaliu)

37 mg

Alte ingrediente

Plante

Musetel

Recunoscut ca o planta medicinala multi-beneficiu, are proprietati anti-inflamatorii, antioxidante, antimicrobiene si antialergice. De asemenea, are un efect relaxant.
Plante

Nuci de macadamia

Originară din Australia, nucile de macadamia au o compoziție foarte bogată în acizi grași, cu predominanță pentru acizii grași nesaturați. Este o plantă bogată în antioxidanți și ajută la combaterea radicalilor liberi. Surse de "grăsimi bune", fibre, proteine, minerale și vitamine. Reduce riscul de boli de inima.
Alimente

ULEI DE NUCĂ DE COCOS

Uleiul de nucă de cocos este compus din trigliceride, este excelent pentru arderea grasimilor, îmbunătățirea nivelului de colesterol și nu foarte bine la nivelul pielii, la toate tipurile. Previne peeling, previne psoriazisul si eczemele. Este o crema hidratanta excelenta si face pielea mai moale.
Plante

ALOE VERA

Aceasta este o plantă care crește sălbatice în climate tropicale și este cultivat pentru uz agricol și medicinal. Este utilizat în băuturi, loțiuni de piele, cosmetice sau unguente pentru arsuri mici. Are, prin urmare, putere de vindecare, regenerare. Cercetarea științifică dovedește eficacitatea extractelor de Aloe vera, fie în scopuri cosmetice sau medicinale.
Fructe

Lamaie

Este fructul unui mic arbore de frunze perene originare din regiunea de sud-est a Asiei, din familia de rutene. Există mai multe specii. Și în Portugalia. Studiile epidemiologice asociază aportul de citrice cu o reducere a riscului de diferite boli. Lemon arată, de asemenea, unele activitate antimicrobiană.
Plante

Şofran

Șofranul este extras din florile lui Crocus sativus, o plantă din family.It Iridacea este folosită încă din antichitate ca condiment, în special în bucătăria mediteraneană. Este un ingredient esențial pentru paella spaniolă. Studiile indică faptul că are un efect de control asupra poftei de mâncare. Uleiurile esentiale prezente in turmeric au proprietati antidepresive si anxietate.
Grăsime naturală

UNT DE CACAO

Untul de cacao este una dintre cele mai stabile grăsimi, care conține antioxidanți naturali. Este folosit pentru săpunuri și cosmetice. Are trigliceride și trei acizi grași.
Fructe

ULEI DE MĂCEȘE

Uleiul extras din semințele de măceșe este unul dintre aliații frumuseții naturale, datorită puterii sale de regenerare, atât la nivelul ridurilor și vergeturilor, dar și al petelor pielii. Acest fruct este, de asemenea, o crema hidratanta naturala, cu un nivel ridicat de acizi grași polioturate, linoleic, acid oleic și linolenic.
Plante

Argan

Luate din nuci de Argania, o plantă care există numai în sudul Marocului. Sursă bogată în acizi grași esențiali, omega-6 și vitaminele A, D și E, care sunt esențiale pentru îngrijirea sănătății pielii. Hidratant și antioxidant.
Copac

HAMAMELIA

Este un copac foios, care poate ajunge la cinci metri în înălțime. Frunzele sale, ovais și conts, sunt inodor, dar gust amar. Are proprietăți astringente, antiinflamatorii și acțiune antihemoragică. Este utilizat pentru probleme ale pielii, vene varicoase, vânătăi și inflamații la nivelul ochilor.
Bush

Hibiscus

Este folosit ca antisparadic, antiinflamator, antioxidant natural, diuretic și auxiliar în dietele de slăbire. Există, de asemenea, indicații privind utilizarea sa în combaterea problemelor respiratorii și a problemelor de piele.
Fructe

Cireşe

Fructe care au acțiune diuretic, laxativ, anti-infecțios și antiinflamator.
Este bogat în vitamina C și A, proteine, calciu, fier, și alte ingrediente. Cherry poate ajuta la controlul tensiunii arteriale ridicate, consolida imunitatea și de a reglementa nivelurile de acid din sânge.
Prunus Amygdalus Dulcis

ULEI DE MIGDALE DULCI

Conține proteine, zinc, cupru, aminoacizi, acid folic, tocoferol alfa și zinc, care sunt foarte utile pentru tratarea bolilor de piele. De asemenea, este bogat în acizi grași.
Kalendulae, Anul Nou

CALÊNDOLA, D.A.

Extractul de Calendula are un efect antiinflamator și stimulează circulația sângelui în țesuturi Conține ulei esențial, flavonoide, polizaharide, taninuri, carotenoide, saponine și efecte antiinflamatorii, hidratante, antiiritante. Denumirea botanică "calendula" provine din cuvântul latin kalendulae. Poporul roman a numit această plantă "floarea soarelui", pentru că florile se deschid în zori și se închid la amurg.
Formula

ACID HIALURONIC

Este recunoscut în medicină și cosmetice ca o moleculă care contribuie la hidratarea intensă a pielii. Acidul hialuronic cu greutate moleculară scăzută intră mult mai ușor în straturile profunde ale pielii, întinerește pielea și contribuie la sănătatea ta.
Plante

Ovăz

Ovăzul comun, Avena Sativa, este o specie botanică. Sursa de fibre, ovăz sunt, în general, considerate un aliment sănătos și hrănitoare. Conține proprietăți sănătoase care ajută la scăderea colesterolului.
Sursa de vitamina E

Legume

Tocoferol, de asemenea, cunoscut sub numele de vitamina E, este principalul antioxidant liposolubil în plasmă și membrana țesutului. Este un antioxidant natural, încărcat cu radicali liberi pentru a reduce stresul oxidativ.
Plante

Salsa

E o plantă erbacee. Proaspăt, este bogat în vitamine, iar celuloza sa ajută la tranzitul intestinal. Dar are multe alte beneficii pentru sănătate. Este o sursă bună de antioxidanți (în special luteolină), acid folic, vitamina C și vitamina A. Printre beneficiile sale sunt încă proprietăți antiinflamatorii și îmbunătățirea sistemului imunitar.