Produse SUTA

Nu există o grupă de vârstă specifică pentru utilizarea produselor Suta, deoarece acest lucru depinde de starea pielii fiecărei persoane.

Vă sugerăm ca înainte de a utiliza orice produs să consulte un dermatolog sau un profesionist în domeniu, deoarece numai acesta din urmă poate evalua pielea ta și să indice cele mai potrivite produse din linia noastră.

Nu există nicio contraindicație în ceea ce privește utilizarea produselor Suta cu produse de conție, cu excepția celor care conțin acid. Cu toate acestea, vă recomandăm să așteptați ca pielea să absoarbă produsul înainte de a aplica machiajul, care ar trebui să fie ultimul pas în rutina de frumusețe.

№. Orice produs din afara termenului de valabilitate a compromis eficacitatea. Prin urmare, este important de remarcat faptul că valabilitatea produsului este garanția pentru consumatorii noștri, combinată cu o utilizare corectă și sigură.

Produsele Suta sunt dezvoltate pe baza unor protocoale riguroase de siguranță reglementate de știință și inovare tehnologică pentru a livra produse cu eficacitate dovedită clinic. Cu toate acestea, vă recomandăm ca înainte de a utiliza orice produs, vizitați un dermatolog sau un profesionist din zonă, care poate indica produsul ideal pentru fiecare tip de piele și nevoie.

Deși toate produsele Suta respectă standarde stricte de calitate, acestea nu au fost testate la femeile gravide. Prin urmare, vă recomandăm ca înainte de a utiliza orice produs, să discutați cu medicul dumneavoastră sau cu un profesionist din zonă. Numai un profesionist calificat va putea evalua și indica cele mai potrivite produse pentru această perioadă.

Da. Toate produsele Suta respectă cu strictețe toate standardele de calitate, astfel încât acestea sunt testate dermatologic. Toate au făcut obiectul unor studii clinice.

În cazul unei reacții adverse, vă rugăm să contactați Centrul nostru de relații cu clienții la numărul 00351 210 908 646 pentru a colecta datele și a investiga cauza. Puteți consulta, de asemenea, dermatolog dumneavoastră.

Da. Produsele sunt potrivite pentru toate genurile.

Deși toate produsele Suta respectă standarde stricte de calitate, acestea nu au fost testate la femeile gravide. Vă recomandăm ca înainte de a utiliza orice produs, să discutați cu medicul dumneavoastră, care va face o evaluare detaliată și vă va indica cele mai potrivite produse pentru această fază.

Suta clarifică faptul că nu efectuează teste pe animale pentru niciunul dintre produsele sale. Sprijinim activitatea celor care nu utilizează testarea pe animale, investind în resurse științifice în dezvoltarea și verificarea metodelor alternative de testare.

Prin cel mai înalt standard de calitate a materiei prime utilizate în formulări și studii extinse și studii clinice care dovedesc eficacitatea acesteia. Produsele Suta sunt susținute de Știință încă din primele etape ale dezvoltării lor până la ambalarea finală.

Vă rugăm să contactați serviciul nostru de asistență pentru clienți: 00351 210 908 646

Prin intermediul site-ului nostru oficial, abonarea la newsletter-ul nostru și prezența noastră pe rețelele sociale.

Da, prin studii clinice.

COMANDAREA ȘI CUMPĂRAREA

Puteți achiziționa, de asemenea, le, dacă sunt disponibile, în magazinele listate pe site-ul nostru oficial (www.sutacosmetic.com)

Veți fi notificat prin e-mail. Sau accesând contul dumneavoastră aici pe site-ul nostru.

Între 2 și 3 zile lucrătoare.

Nu sunt în pericol. Transmiterea datelor cardurilor de credit utilizează tehnologia SSL. Aceasta este cea mai avansată tehnologie de securitate de astăzi și se asigură că numărul cardului de credit, precum și informațiile personale, nu este niciodată trimis prin Internet fără a fi criptate în mod corespunzător.

Uniunea Europeană.

Vă rugăm să urmați instrucțiunile de achiziție care sunt în Termeni și Condiții.

Între 3 și 5 euro, în funcție de cantitatea achiziționată.

Da. Vă rugăm să verificați Termenii și Condițiile disponibile pe site-ul nostru.

Nu, doar din Portugalia.

Vă rugăm să contactați serviciul nostru de asistență pentru clienți: 00351 210 908 646.

Suta se angajează să respecte confidențialitatea și securitatea clienților. Informațiile despre clienți sunt confidențiale. Datele de înregistrare a clienților nu sunt vândute, schimbate sau divulgate unor terțe părți, cu excepția cazului în care aceste informații sunt necesare pentru procesul de livrare, pentru colectare sau pentru participarea la promoțiile solicitate de clienți. Datele dumneavoastră cu caracter personal reprezintă o parte esențială pentru ca comanda dumneavoastră să ajungă în siguranță, la domiciliu, în funcție de timpul nostru de livrare. Pentru ca aceste date să rămână intacte, vă sfătuim în mod expres să nu dezvăluiți parola terților.

Vă rugăm să consultați Termenii și Condițiile disponibile pe site-ul nostru.

Folosind un cod promoțional este foarte simplu. După ce faceți clic pe “Checkout” sau pe Coșul de cumpărături, există un câmp pentru a adăuga codul promoțional. Nu uitați să faceți clic pe “Aplica cupon”.

Produsele Suta pot fi achiziționate de pe site-ul oficial al mărcii(www.sutacosmetic.com),precum și de la punctele de vânzare menționate.

Pe site-ul nostru oficial da. Suta investește în tehnologii avansate de protecție a datelor pentru a oferi mai multă securitate clienților săi. Suta se angajează să confidențiale și de securitate a clienților săi pe tot parcursul procesului de navigare și cumpărare pe tot site-ul oficial.

Puteți accesa “Contul meu” pe site-ul nostru.

Livrările se fac prin poștă.