O poveste de pasiune

“Mi-am dat seama că am avut un ingredient cu un potențial enorm explorat, și că a fost posibil, de asemenea, în universul dermocosmetic, pentru a profita de atributele acestui superfood care este Spirulina”

Mirela Suta, CEO si fondator al brandului Suta Spirulina Technology.

Visul copilăriei

Visul Mirelei Suta de a crea produse de diferențiere a pielii a început devreme. În copilărie, momentele de joacă au fost petrecute în bucătărie, împreună cu fratele său, amestecând ingredientele pe care Natura i le oferea pentru a produce săpunuri.

Curând a descoperit că ar putea da creațiilor sale un miros mai plăcut prin amestecarea petalelor și a ierburilor aromatice.

În acest laborator de acasă s-a născut pasiunea lui pentru chimie, cercetare, dermocosmetică.

Proactivă și întreprinzătoare, în 2012 Mirela Suta a început să studieze Spirulina când a realizat, după mai multe experiențe de laborator și clinice, proprietățile și beneficiile pe care această microalge le poate aduce pielii.

De la cercetare la marca de excelență

După 5 ani de cercetare și nenumărate experiențe s-a născut gama SUTA SPIRULINA TECHNOLOGY,care combină SPIRULINA – și alte ingrediente în starea sa pură – cu cea mai recentă tehnologie.

Mai mult decât crearea unui produs sau a unui brand, preocuparea creatorului este cu
EXCELENȚĂ.
Fiecare produs a fost dezvoltat cu grijă pentru nevoile fiecărei pielii.

Cercetarea de laborator este permanentă. Testăm ingredientele pe care NATURA le oferă. Dacă adăugați beneficii, acesta este reformulat. Evoluează.

Este o căutare neîncetată și imuabilă, într-o singură direcție: pentru a oferi cele mai bune produse dermo și nutricosmetice.