Termeni și condiții

Bine ați venit pe site-ul nostru sutacosmetic.com

Aceste condiții generale de utilizare și vânzare au ca scop definirea accesului la site sutacosmetic.com și utilizarea acestuia.

DOMENIUL DE APLICARE/DISPOZIȚII GENERALE

 1. Gestionarea și întreținerea site-ului sutacosmetic.com, aici sutacosmetic.com, este responsabilitatea Mariei Suta, Unipessoal Lda, aici va fi numit Suta Cosmetic, cu sediul la Avenida Liberdade, nº. 3 – 3º Andar, Sala 11 1250-139 Lisboa, cu numărul de identificare fiscală 513908218, cu capital social de € 5,000.00.
 2. Aceste condiții generale de vânzare sunt convenite între Suta Cosmetic și orice persoană de vârstă legală care consultă site-ul sutacosmetic.com și/sau face o achiziție prin intermediul acestuia, denumit în continuare Utilizator sau Client.
 3. Achizițiile efectuate online în sutacosmetic.com sunt reglementate exclusiv de aceste condiții contractuale.
 4. Plasarea unei comenzi în sutacosmetic.com implică acceptarea expresă a acestor condiții.
 5. sutacosmetic.com își rezervă dreptul de a modifica fără notificare acești termeni de utilizare și vânzare. Prin urmare, condițiile aplicabile sunt cele care sunt în vigoare în sutacosmetic.com la data plasării comenzii.

Produse

 1. Produsele aflate în vânzare sunt cele din catalogul online disponibil în sutacosmetic.com.
 2. Vânzarea produselor este propusă până la limita stocului disponibil.
 3. Produsele oferite spre vânzare sunt descrise și prezentate cât mai exact posibil, cu colaborarea producătorilor/furnizorilor lor. Cu toate acestea, Suta Cosmetic nu poate fi trasă la răspundere în cazul unor erori sau omisiuni care pot apărea în această prezentare și descriere. Fotografiile și textele care ilustrează produsele au doar o valoare orientativă și nu intră în câmpul contractual.

Preţurile

 1. Prețurile de vânzare indicate în sutacosmetic.com sunt în euro (€), cu taxe și taxe incluse.
 2. Prețurile indicate nu includ costurile de expediere/livrare, care sunt suportate de client și sunt percepute la sfârșitul comenzii, în funcție de produsele selectate.
 3. Suta Cosmetic isi rezerva dreptul de a modifica pretul produselor aflate in vanzare, astfel in care produsele vor fi facturate la pretul in vigoare in ziua plasarii comenzii.
 4. Deși Suta Cosmetic urmărește să se asigure că toate prețurile indicate în sutacosmetic.com sunt corecte, pot apărea erori. În cazul în care o comandă este plasată pe un produs al cărui preț este greșit, Suta Cosmetic își rezervă dreptul de a nu furniza niciun produs la prețul greșit, adoptând următoarele proceduri:
 5. a) În cazul în care prețul corect al produsului este mai mic decât cel indicat în sutacosmetic.com în momentul plasării comenzii de către client, Suta Cosmetic va percepe cea mai mică sumă, expediind produsul și rambursează diferența clientului.
 6. b) În cazul în care prețul corect este mai mare decât cel indicat în sutacosmetic.com la momentul plasării comenzii de către client, Suta Cosmetic va alege, la discreția sa, una dintre următoarele opțiuni:

b.1.) Contactați clientul și verificați interesul acestora de a păstra comanda la prețul corect;

Sau

b.2.) Anulați comanda, informați clientul prin e-mail și rambursați clientul cu privire la suma plătită.

Comenzi

 1. Comanda de produse disponibile pentru vânzare în sutacosmetic.com pot fi plasate online, prin e-mail sau telefon.

1.a) E-mail: apoioaocliente@sutacosmetic.com

1.b) Telefon: 00351 910684198

 1. Pentru a plasa comanda, va trebui să vă înregistrați și să vă creați contul pe site-ul sutacosmetic.com, făcând informațiile solicitate disponibile în acest scop.
 2. Fiecare utilizator înregistrat este singurul responsabil pentru păstrarea confidențialității contului și parolei sale și pentru controlul accesului terților la acestea. În acest sens, Utilizatorul își asumă întreaga responsabilitate pentru toate acțiunile efectuate prin intermediul contului său și/sau prin utilizarea parolei sale.
 3. Pentru a plasa comanda, trebuie:
 4. a) Selectați produsele pe care doriți să le achiziționați accesând catalogul online sau utilizând funcția “Căutare” și adăugați-le la “coșul de cumpărături/coșul”;
 5. b) Finalizați achiziția urmând pașii care v-au fost indicați pe parcursul procesului de checkout/ieșire, și anume:

b.1.) să acceseze “coșul de cumpărături”, să verifice și să confirme conținutul acestuia (produsele care urmează să fie achiziționate)

b.2.) să indice și/sau să verifice elementele necesare pentru prelucrarea și expedierea comenzii.

b.3.) indică modalitatea de plată

b.4.) să confirme și să finalizeze ordinul

 1. Se iau în considerare numai comenzile în care toate elementele de informare obligatorie au fost completate corect.
 2. sutacosmetic.com va trimite utilizatorului confirmarea primirii comenzii prin e-mail automat (“primirea comenzii”). Acest lucru nu înseamnă că comanda a fost acceptată înainte de a fi primită. Dacă comanda este acceptată, Utilizatorul va primi un nou e-mail prin care va fi informat despre expedierea comenzii și datele referitoare la aceasta (“expedierea comenzii”).
 3. Fiecare comandă primită este procesată numai după confirmarea plății sale. Dacă metoda de plată este taxată, aceasta va fi expediată în termen de 24 de ore, urmată de comandă.
 4. Suta Cosmetic isi rezerva dreptul de a refuza si/sau anula orice comanda, angajandu-se sa informeze Utilizatorul si sa ramburseze suma platita in maxim 30 de zile.
 5. În caz de indisponibilitate a produsului comandat, Suta Cosmetic se angajează să informeze Utilizatorul și să îl ramburseze în termen de maximum 30 de zile.

Plată

 1. Plata produselor comandate în sutacosmetic.com se poate face prin sistemul Pay Pal.
 2. În cazul transferului bancar, același lucru trebuie făcut pentru:

IBAN : PT5000070000044501136323

CONT: 00070000044501136323

Titular : Maria Suta, Unipessoal Lda

Banca: Santander Totta

SWIFT/BIC: TOTAPTPL

* După transfer, trebuie să trimiteți dovada de același lucru pentru a apoioaocliente@sutacosmetic.com, de asemenea, identificarea numărului de comanda.

EXPEDIEREA ȘI LIVRAREA PRODUSELOR

 1. sutacosmetic.com livrează produse în Portugalia continentală, Insule, Europa și Brazilia. A se vedea aici țările, tarifele și termenele orientative pentru livrarea produselor.
 2. Produsele vor fi livrate la adresa de livrare indicată în comandă de către Utilizator.
 3. În cazul în care, din orice motiv, nu este posibil ca sutacosmetic.com să livreze la data programată, Utilizatorul va fi informat cu privire la acest lucru și i se va oferi opțiunea de a menține comanda prin prelungirea timpului de livrare sau anularea acesteia cu rambursarea integrală.
 4. În scopurile corespunzătoare, se consideră că livrarea a fost efectuată cu semnătura chitanței de livrare la adresa menționată la alineatul (3).
 5. În cazul în care, din orice motiv, nu este posibil să se livreze, și anume pentru că Utilizatorul nu este disponibil pentru a primi comanda, o notificare va fi lăsată cu o indicație a locației comenzii și să procedeze pentru a face retragerea sau primirea acesteia.
 6. În cazul în care, în pofida alineatului de mai sus, se menține imposibilitatea livrării, comanda va reveni la serviciile sutacosmetic.com care va rambursa clientului suma plătită, apoi va deduce sumele aferente costurilor de expediere și returnare a comenzii.

Garanţii

 1. sutacosmetic.com garantează autenticitatea produselor comercializate, precum și respectarea acestora în temeiul legii.
 2. Pe lângă garanțiile obligatorii prevăzute de lege, produsele comercializate de sutacosmetic.com beneficiază, în cazul în care există, de celelalte condiții de garanție oferite de producătorii lor, care vor fi singurii responsabili pentru conformitatea lor.

DREPTUL DE REZOLUȚIE LIBERĂ

 1. Potrivit legii, Utilizatorul beneficiază de dreptul de rezoluție liberă, prin care poate rezilia contractul, fără plata compensației și fără a fi necesar să indice motivul, în termen de maximum 14 zile, de la data primirii comenzii, prin comunicare scrisă prin poștă sau e-mail.
 2. În caz de rezolvare, Utilizatorul trebuie să păstreze bunurile pentru a le putea returna (furnizorului sau căruia îi desemnează), în condițiiîndeasuri, în termen de 30 de zile de la primirea lor.
 3. Returnarea produselor trebuie să se facă conform indicațiilor din “Returnări și rambursări”
 4. Produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost primite de utilizator, fără nicio anomalie, cu ambalajul intact și, în cazurile în care există, să mențină sigiliul inviolabilității.
 5. Pentru returnări, ar trebui utilizat serviciul de expediere și livrare sutacosmetic.com, care va colecta produsul (produsele) la adresa indicată de client pentru a conveni între cele două, costurile respective fiind suportate de client.
 6. Returnările aplică aceleași costuri indicate pentru expedierea produselor, dar fără plasarea ofertei indexate la valoarea și greutatea comenzii.
 7. Utilizarea altor mijloace pentru returnarea produselor este responsabilitatea exclusivă a Utilizatorului, astfel încât sutacosmetic.com nu poate fi trasă la răspundere pentru orice deteriorare sau pierdere a produselor în tranzit.
 8. Nici o returnare nu va fi acceptată cu poștale de plătit sau contra-rambursare.
 9. Toate produsele returnate vor fi inspectate în mod corespunzător de către serviciile sutacosmetic.com. În cazul în care nu apar condițiile aplicabile, clientul va fi informat prin e-mail cu privire la neacceptarea returnării.
 10. Ori de câte ori se face rambursarea, Suta Cosmetic se angajează să returneze utilizatorului, în termen de 30 de zile, suma plătită pentru comandă după deducerea sumei legate de costurile de expediere și returnare.
 11. Rambursarea oricărei sume plătite se va face pe cardul de credit utilizat la achiziționarea produsului sau prin transfer bancar.
 12. Utilizatorul nu are dreptul la rezilierea gratuită a contractului în cazul furnizării de produse personalizate sau fabricate în conformitate cu specificațiile lor.

Plângeri

Vă puteți depune plângerile prin telefon sau în scris, prin e-mail. E-mail: apoioaocliente@sutacosmetic.com

PRELUCRAREA ȘI PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 1. Suta Cosmetic garantează confidențialitatea tuturor datelor cu caracter personal furnizate de utilizatori și se angajează, în colectarea și prelucrarea acestora, să acționeze într-un mod care să prevină pierderea sau manipularea acestora.
 2. Informațiile colectate sunt confidențiale, iar accesul la acestea este restricționat și utilizat numai pentru comunicarea cu dumneavoastră, în special pentru procesarea comenzii dvs., și/sau pentru a dezvălui produsele sutacosmetic.com sau alte site-uri web gestionate de Suta Cosmetic.
 3. Utilizatorii au dreptul de a accesa, rectifica, anula si anula orice date, prin comunicare electronica la adresa de pe acest site (apoioaocliente@sutacosmetic.com).
 4. Suta Cosmetic poate utiliza în sutacosmetic.com, dispozitive de calculator denumite în mod obișnuit “cookies”, pentru a oferi Utilizatorului un serviciu mai personalizat, care va implica stocarea informațiilor individuale.
 5. Utilizatorul poate refuza aceste “cookie-uri” prin intermediul dispozitivelor programului de navigare, care ar trebui să facă în prima utilizare a site-ului, deoarece le va presupune cu condiția ca nu a existat nici un refuz.
 6. Activarea dispozitivului de refuz al modulelor cookie vă poate împiedica să accesați părți ale site-ului sau să utilizați unele dintre serviciile oferite.

Responsabilitatea

Suta Cosmetic nu este responsabilă pentru daunele cauzate Utilizatorului prin utilizarea rețelei internet, inclusiv întreruperea serviciului, anomalii și intruziuni, viruși informatici sau alte cazuri de forță majoră.

PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Magazinul online este un site înregistrat de Ricardo Guerreiro, iar tot conținutul este protejat de legile proprietății intelectuale.

Dovada

 1. Evidențele computerizate ale comunicațiilor electronice, păstrate în sistemul informatic al Suta Cosmetic, dovedesc comunicațiile, ordinele și plățile efectuate între părți, îndeplinind toate cerințele pentru încheierea contractelor.
 2. Aceste înregistrări vor fi făcute pe un suport fiabil și durabil.

LEGISLAȚIA APLICABILĂ ȘI FORUMUL COMPETENT

 1. Legea aplicabilă acestui contract este legea portugheză.
 2. Pentru a preveni orice conflict care rezultă din interpretarea și/sau aplicarea prezentului contract, jurisdicția districtului Lisabona, Portugalia este competentă.

apoioaocliente@sutacosmetic.com

Avenida Liberdade, nº. 3 – 3º Andar, Sala 11
1250-139 Lisboa